VANDAAG KON IK VOOR HET EERST WEER HARDLOPEN. DAT IS VOOR MIJ AL HEEL VEEL.
Al jaren heb ik last van fibromyalgie, of overal pijn. Ik ben nu twee keer geweest. De pijn is nog niet helemaal over. Dat had ik ook niet verwacht na twee keer, maar opeens heb ik veel meer energie! Vandaag kon ik na zoveel jaren voor het eerst een beetje hardlopen. Dat is voor mij al heel veel...

 

 

 


IK WEET NIET WAT ME OVERKOMT!
Na anderhalf jaar met heftige zenuwpijn te hebben gelopen en daar door ook heel moe was, ben ik via een vriendin bij Rob terecht gekomen. Na de 1e behandeling had ik al zoveel vooruitgang geboekt, dat de pijn verdwenen is en ik me ook weer beter kan bewegen. Ook is de vermoeidheid echt heel veel verbeterd. Nu de 2e behandeling gehad en als het goed blijft gaan, hoef ik niet meer terug te komen. Ik weet niet wat me overkomt na al die tijd. Rob echt super bedankt!!

MIJN SCHOUDER DOET HET WEER ZOALS HET HOORT!
Ik zat heel vast in mijn schouder. Ik kon mijn arm niet eens strekken. Met het gevolg dat mijn vingers sliepen. Aantal keren bij Jordy geweest. En alles werkt weer beter. Ik ben hartstikke blij. Alles doet het weer zoals het hoort.

I RECOMMEND THIS TO ANYONE THAT HAS PAIN.
I had a good session today! Thanks for taking time with me!!
I recommend this to anyone that has pain.

BLIJ! NA VIJF BEHANDELINGEN PIJNVRIJ!
Erg blij dat ik daar geweest ben. Na 5 behandelingen ben ik eindelijk pijnvrij!

NA 4 SESSIES HELEMAAL PIJNVRIJ VAN MIJN RUG! 
Dit had ik jaren geleden al moeten doen. Ik raad dit aan voor iedereen die ergens last van heeft.

WAT EEN FIJN GEVOEL!

Na jaren van pijn in mijn onderrug en bil ben ik sceptisch naar de gratis pijncheck gegaan.
Want ik vroeg me af, zou dit dan eindelijk gaan helpen? Na verschillende behandelingen en het zoeken naar de oorzaak van mijn rugpijn, kom ik eindelijk weer pijnloos de dagen door! Wat een fijn gevoel!  Dank je wel!

WAT EEN TOP PRESTATIES!
Twee keer geweest. Wat een top prestaties leveren ze daar! Zeer onder de indruk!

HET IS NIET TE GELOVEN!

Wat Rob Talens doet is niet te geloven! Ik had een frozen shoulder en kon niks meer met mijn arm. Na een aantal behandelingen ben ik alweer pijnvrij en kan ik alles weer met mijn arm!

HET HEEFT MIJN HELE LEVEN POSITIEF VERANDERD

Rob heeft een unieke kijk op het behandelen van pijnklachten. Al 10 jaar had ik last van chronische rugklachten. Ontelbaar veel therapeuten bezocht zonder resultaat. Radeloos kwam ik bij Rob terecht. Met zijn persoonlijke aanpak besteed hij veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van het probleem. 

BETER KAN NIET!

Na jaren lang rug, nek en bekkenproblemen, en vele bezoeken aan de fysio, kreeg ik vorig jaar sterke uitval in mijn been en heftige zenuwpijn. Er werd gedacht aan een hernia maar de MRI wees dat niet uit. De neurloog adviseerde mij naar de pijnpoli en revalidatiearts te gaan, er ‘’maar mee te leren leven’’. 

NA SLECHTS TWEE BEZOEKEN ZIJN MIJN RUGKLACHTEN VERHOLPEN!

Jaren met rugpijn rondgelopen. Wat een ander ook schrijft. Je gaat de pijn bijna normaal vinden. Diverse fysio’s bezocht zonder resultaat tot ik bij Rob kwam. Rob ging verder kijken dan de plaats waar de pijn zich voordoet. Na diverse testen had Rob al snel de zwakke plek in mijn lichaam gelokaliseerd. En inderdaad ik had al heel snel minder pijn. 

NA 1  BEHANDELING VAN HOOFDPIJN EN NEKKLACHTEN VERLOST!

Ik had barstende koppijn die voorvloeide uit mijn nek.  Al na 1 behandeling bij Rob ben ik van mijn hoofdpijn en nekklachten af!  Hartstikke bedankt Rob!

IK VIND HET EEN WONDER!

Na anderhalf jaar rugpijn en sportmassage, fysiotherapie, manueeltherapie, foto’s, drie keer pijnpoli en zes paracetamol per dag op aanraden van mijn dochter naar Rob Talens gegaan. Drie keer behandeld door Kees. De rugpijn is voor 95% verdwenen en ik slik geen paracetamol meer! Ik vind het een wonder!

HET IS EEN BIJZONDERE ERVARING…

Geholpen door Kevin. Werkzaam bij Rob. Het is een bijzondere ervaring. Je moet het doen om het te begrijpen, maar ik ben jarenlang niet pijnvrij geweest en nu eindelijk wel! Chapeau!

IK BEN ER ZO BLIJ MEE!

Nu twee keer bij Kevin geweest voor mijn rugklachten. Tussen neus en lippen door verteld dat ik al 20 jaar met een giga nekprobleem loop waarbij ik alle therapieen van massage tot kraken, dry needling, scans etc heb gehad. Ow dan nemen we die even mee! Beetje duwen onder mijn oksel en ik kon weer over mijn schouder kijken! 

IK BEN VOOR EEN GROOT DEEL VAN MIJN CHRONISCHE PIJNKLACHTEN VERLOST!

Rob neemt de tijd en kijkt naar verbanden. Ik ben voor een heel groot deel van mijn chronische pijnklachten verlost!

HOE HIJ DIT DOET IS MIJ IEDERE KEER EEN RAADSEL!!

Nu ben ik ook weer bij Rob geweest. Dit keer voor een enkelblessure. Na 2 behandelingen is de pijn alweer afgenomen! Hoe hij dit doet is mij iedere keer een raadsel!! Topper ben je!

IK VIND HET EEN WONDERDOKTER

Ik mag van geluk spreken dat ik de advertentie van Rob ben tegengekomen. Ik was dringend op zoek naar een therapeut die kon achterhalen waarom ik rugpijn had. Na 5 sessies ben ik genezen! Ik vind het een wonderdokter. Zijn technieken zijn uniek. Ik raad hem zeker aan!

FIJNE, TOEGEWIJDE MENSEN

Fijne mensen, zeer toegewijd. Nog niet helemaal pijnvrij na 2 keer, maar op de goede weg!

KLACHTENVRIJ EN EINDELIJK WEER MIJN OUDE ‘IK’

Na 8 maanden met terugkerende klachten in rug, nek en verschrikkelijke hoofpijn (door een whiplash na kop-staart botsing) te hebben rondgelopen ben ik bij Rob terecht gekomen. Twee maanden later ben ik helemaal klachtenvrij!!  Eindelijk weer mijn oude ik! Dankjewel Rob!

SUPER TEVREDEN OVER DE WERK EN DENKWIJZE

Na al een paar jaar naar diverse specialisten geweest met mijn rugklachten maar niemand die het tot zover heeft kunnen brengen als Jordy! Nagenoeg klachten vrij en van een stijve hark tot nu echt een heel verschil en dat met (uit me hoofd 5 a 6) behandelingen!

PIJNVRIJ NA TWEE BEHANDELINGEN
Na twee behandelingen voor pijn in onderrug, geheel pijnvrij.

HET LEVEN IS ZOVEEL BETER ZONDER DEZE PROBLEMEN!
Na jaren en jaren rug,- en schouderproblemen vanuit het si-gewricht, na twee behandelingen door Jordy van alles verlost! Zenuwbanen weer vrij, geen pijn, geen uitval en geen uitstraling meer in mijn benen. Het leven is zoveel beter zonder deze pijnproblemen! Ik loop weer rechtop, kan alles weer tillen en sta soepel op ipv een man 80. Mijn sportieve leven lacht me weer toe. Ik kan niet wachten oom weer hard te kunnen trainen. Met dank aan Rob Talens en crew en in mijn geval met name Jordy en zijn adviezen. Top!

HIELSPOOR OPGELOST

Achillespees, kuit of hielspoor, Rob helpt je wel.

IK KAN NIKS ANDERS ZEGGEN DAN: ’’GEWOON GAAN”

Met mijn aanhoudende onderrugklachten ben ik naar Rob Talens toe gegaan en daar ben ik super goed behandeld door Kevin! Ik kan niks anders zeggen dan gewoon gaan! Boek die afspraak en je zult zien dat ze je hier van elke klacht af kunnen helpen! Hartelijke bedankt heren!

IK HEB EINDELIJK HET WINNENDE LOT GEVONDEN!

Al 5 jaar loop ik met veel pijn aan me boven rug en ben bij elke specialist geweest die je maar kan bedenken. Rob Talens heeft heel veel verstand van het menselijk lichaam en weet exact waar hij mee bezig is. Na 5 jaar nagenoeg bijna klachten vrij , eindelijk het winnende lot gevonden die mijn leven op de rails brengt.

BEDANKT!

Na 3 behandelingen van de pijn in mijn onderrug en linker bil af. Er wordt goed geluisterd naar de klachten en nog duidelijker uitgelegd waar dit vandaan komt. Ik hoop het niet maar mocht het weer terugkomen weet ik je te vinden. Bedankt!!

MIJN ONDERRUG EN HEUPKLACHTEN ZIJN VERDWENEN!

Heb je echt weleens vervloekt tijdens de soms wat pijnlijke behandelingen ;-) Het is nu al een tijdje geleden maar ik ben ik nog steeds pijnvrij na de behandelingen bij jou.  Ben je elke dag weer dankbaar dat ik alles weer kan doen wat ik jaren lang niet kon!

INMIDDELS ALWEER EEN AANTAL MAANDEN PIJNVRIJ!

Langslepende heupklachten door hardlopen zijn door Rob in een aantal behandelingen verholpen en inmiddels ben ik alweer een aantal maanden pijnvrij!

HET GAAT UITSTEKEND MET MIJN RUG!

Beste Kees, na je laatste behandeling kan ik je vertellen dat het uitstekend gaat met m'n rug. Vandaar dat ik m'n afspraak voor aanstaande zaterdag voorbij wil laten gaan en het voorlopig even aan te zien. Als het niet goed gaat zou ik het fantastisch vinden om weer door jou behandeld te worden πŸ˜ƒ
Je bent absoluut een TOPPER.

IK BEN SUPER BLIJ!!

Na jarenlange nek en schouderklachten en een lange zoektocht naar de juiste behandeling kwam ik via Facebook bij Rob terecht. Na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat ik mij zo veel beter voel!!  De klachten zijn bijna helemaal weg en voel mij hierdoor een ander mens. 

GEEN NEKPIJN! WAT FIJN!
Dat wat vele therapeuten in jaren niet is gelukt is, is Rob in een paar keer wel gelukt! Pijn vrije nek! fijn!

PROFESSIONELE MENSEN

Professioneel, vakkundig en verstand van zaken.

IK MOET EERLIJK BEKENNEN DAT IK SCEPTISCH WAS, MAAR HET HEEFT ECHT GEHOLPEN!

Ik ben afgelopen week naar Kevin (werkzaam bij Rob) gegaan vanwege klachten aan mijn linker schouder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst sceptisch was, maar het heeft echt geholpen! Ik ben goed behandeld en na een week al pijnvrij! Het is je geld dubbel en dwars waard! Dus ik raad Rob Talens aan! Kevin thanks!

MET HET BLOEDONDERZOEK EN DE ADVIEZEN IS HET GELUKT MIJN LEVENSTIJL POSITIEF TE VERANDEREN. Sinds anderhalf jaar ben ik bewuster met voeding bezig. Toevallig kwam ik met Marieke Plugboer van 'Jouw Beste Leven' in contact. Zij heeft mij geholpen met een consult en een bloedtest, om te bekijken welke voedingsstoffen en supplementen....

IK BEN EINDELIJK WEER IN STAAT OM MET PLEZIER TE BEWEGEN EN LEKKER TE SPORTEN!

Versleten knieën, alle dagen pijn en niet meer kunnen sporten of een wandeling maken. Na vier sessies zo goed als pijnvrij en vooral in staat om weer met plezier te bewegen en lekker te sporten. Kortom, zeer blij en zeer tevreden!

IK KAN HET IEDEREEN AANBEVELEN.

Lieve mensen! Ik ben na echt jarenlange schouder en nekklachten nu eindelijk pijnvrij! Ik had echt alles al geprobeerd, fysiotherapie gedurende anderhalf jaar, toen acupunctuur, daarna craniosacraaltherapie en ook nog sportmassage. Iedereen deed erg zijn/haar best, maar helaas bij hielp het niet... Maar de aanpak en behandeling van Rob dus wel!!

PIJNVRIJ EN EEN NIEUW PERSOONLIJK RECORD!
Haai Rob! Ik wil dit toch even met je delen. Vorig jaar had ik een pr met deadlift 105 KG. Dit jaar niet meer kunnen trainen vanwege mijn rugklachten, maar vandaag een persoonlijk record 1RM Deadlift van 113KG!  En vooral nog steeds pijnvrij!!

HET IS EEN HELE VERADEMING VOOR MIJ!

Vandaag voor behandeling 4 geweest bij Rob. Ik heb mijn leven lang al last van mijn rug en heupen (geboren met heup dysplasie) Altijd weggestuurd uit het ziekenhuis en te horen krijgen “U moet leren leven met de pijn”. Na een lange speurtocht bij Rob Talens uitgekomen en nu gewoon pijn vrij wakker worden, is een hele verademing voor mij.

DANKZIJ JOU EEN TOP VAKANTIE!!

Drie weken voor mijn vakantie enorme pijn in heup bil en lies met uitstraling naar bovenbeen waardoor ik amper kon lopen, na vier behandelingen van Rob pijnvrij op vakantie, want ik dacht al aan reis annuleren als het zo bleef. Dank je wel Rob, je bent een tovenaar!! Dankzij jou een top vakantie!!

ROB TALENS: DE WONDERDOKTER!

DE KNIEPIJN, NEKKLACHTEN, RUGPIJN EN UITSTRALING NAAR MIJN BEEN ZIJN VRIJWEL WEG!

De eerste keer dat ik bij Rob ben geweest was voor een knie blessure. Toen die al was verholpen na 4 behandelingen dacht ik:’’ na 40 jaar wil ik ook wel van mijn eeuwige stijve nek en schouders af. Daar ben ik ook in een paar behandelingen vanaf geholpen. Vier weken geleden had ik plots last van de beknelde zenuw die een soort kiespijn in mijn been veroorzaakte. 

CHRONISCHE RUGKLACHTEN NA 4 SESSIES OPGELOST

Al vanaf 15 jaar rug klachten al van alles geprobeerd zonder resultaat. Altijd oooo dat is spit hup pillen er in. Maar niks hielp. Toen kwam ik via fb Rob tegen en dacht ach ja weer zoiets toch heen gegaan en echt vanaf de eerste (gratis) bezoek ging het beter. Jordy heeft me best wel pijn gedaan en was ik niet altijd blij, maar na de 4e behandeling pijn vrij!

NA 4 BEHANDELINGEN ZIJN MIJN NEKKLACHTEN VRIJWEL VERDWENEN!

Ik kwam bij Rob met nekklachten. Ik had last van een stijve nek, waardoor ik erg scheef stond. Ik was beperkt in mijn beweging en had veel pijn. Ik vond het vooral erg fijn dat Rob uitleg geeft tijdens de behandelingen en waardevolle tips. Ik kon supersnel terecht en de behandelingen konden snel achter elkaar plaatsvinden. 

HEEL FIJN DAT DE MIGRAINE, NEKKLACHTEN, SCHOUDERPIJN, EN DE KLACHTEN AAN MIJN HAND EN VINGERS HAND OPGELOST ZIJN!
Heel heel erg bedankt voor de goede behandelingen en adviezen. Dat heeft me echt van mijn klachten af geholpen. In eerste instantie van mijn migraine en daarna van mijn nek/schouder/hand/vinger-klachten. Heel erg bedankt Jordy!

NA 1,5 JAAR SCHOUDERPIJN KON IK BINNEN EEN WEEK ALWEER SPORTEN.
Ik had al zeker 1,5 jaar pijn in mijn schouder. Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik geen bal meer 10 meter kon gooien. Uiteindelijk contact op genomen met Rob. Het is toch meer dan een uur rijden bij me vandaan. Hij heeft me door Kevin van Hagen laten behandelen. Tijdens de behandeling...

IK BEN HELEMAAL VERBAASD!

Vandaag de gratis 30 minuten pijncheck gehad. Ik ben helemaal verbaasd. Na vele jaren met altijd pijn in voornamelijk mijn onderrug/stuitje voel ik mij eindelijk meer begrepen van fysio, tot pijnbestrijding en artsen die niet weten wat ze met mij aan moeten. En nu al met wat minder pijn de deur uit. Geweldig! Ik kan niet wachten tot mijn eerste behandeling.

IK KAN WEER VOLUIT SPORTEN!
Ik wist dat ik veel klachten had, maar ze hoorde bij mij dacht ik. Dankzij Rob weet ik dat dit niet zo is. Eerlijk is eerlijk soms wenste ik dat ik Rob (tijdens de behandelingen) nooit had ontmoet, maar nu ben ik Rob zeer dankbaar. Ik kan de dagelijkse dingen weer doen zonder pijn. En voor mij heel belangrijk weer voluit sporten.

EEN BLOEDBEELD WAAR IK ERG TROTS OP BEN!
Ik ben met een flinke medische geschiedenis door anderen geadviseerd om bij 'Jouw beste leven' (Marieke Plugboer) een EMB-test te doen. Ik wilde helder hebben of ik qua voeding en supplementen op de goede weg was. De intake was uitvoerig en duidelijk. Marieke neemt alle tijd om naar je verhaal te luisteren. Daarbij geeft ze....

IK RAAD DEZE BEHANDELING ECHT AAN IEDEREEN AAN
Na meer dan een jaar tobben met mijn rug bij Rob Talens, behandelaar Jordy, terecht gekomen. Na 4 behandelingen grote vooruitgang! Ik kan weer pijnloos zitten en ook het sporten gaat al veel beter. Heel blij mee πŸ˜€ Ik raad deze behandeling echt aan iedereen aan. Waar een normale fysio je niet kan helpen ben je hier aan het goede adres.

KOM MAAR OP MET PIJNVRIJ! 
Super, sociaal en heel veel geduld☺️. Hij kijkt echt waar de pijn vandaan komt. Jaren lang heb ik last van mijn onder rug. Nu loop ik al een tijdje bij Rob, mijn rug pijn is al veel en veel minder. Ik ben er nog niet helemaal maar het eind is ik zicht. Kom maar op met pijnvrij 🀩🀩 ik ben blij dat ik jou tegen kwam op de Libelle zomerweek.

RUGPIJN VERHOLPEN
Met 3 behandelingen van m’n rugklachten afπŸŽ‰

NA DRIE BEHANDELINGEN VOEL IK ME STUKKEN BETER!
Al enkele jaren zit ik niet lekker in mijn vel. Vaak pijntjes en klachten. moe, futloos. Na val van paard 16 maanden geleden bleef ik klachten houden. Nu na 3 behandelingen door Kevin ben ik bijna klachten vrij en voel me een stuk beter.

SCHOUDERPIJN, NEKKLACHTEN EN RUGPIJN OPGELOST!
IK BEN HEEL BLIJ EN SUPER TEVREDEN! 
Ik ben bij Rob terecht gekomen voor een gratis pijncheck, wel fijn omdat ik al veel dingen geprobeerd heb, dit maakt de drempel wat lager. Net als ik van veel anderen op deze pagina lees loop ik al jaren met een aantal vervelende en hardnekkig schouder/ nek en rugklachten. Bijna altijd pijn, ik was er eigenlijk een beetje aan gewend geraakt, dacht dat dit kennelijk bij ouder worden hoort!! Ik ben....
 

IK DACHT WAAROM NIET.. WAT HEB IK TE VERLIEZEN..
Fybromyalgie vanaf 14 jaar met de jaren steeds pijnlijker wordt. Van stuit pijn, onderrug, bekken pijn uitstraling in rechter bil tot kuit/enkel. Van fysio, Reade kliniek naar kliniek. Injecties hier medicatie daar. Kwam dit voorbij op Facebook je kan een gratis pijncheck doen van 30min. Ik dacht waarom niet, wat heb ik te verliezen. 

ECHT EEN AANRADER! 
Een therapeut die verder kijkt dan enkel het plekje waar je klachten hebt. Ik heb 1 behandeling gehad en ervaar nu al 60% minder rugpijn. Na diverse dingen geprobeerd te hebben met tijdelijke oplossingen was ik er klaar mee. Ik ben gaan zoeken naar een oplossing voor mijn klachten en uiteindelijk via een advertentie bij Rob terecht gekomen.

WAT FIJN OM INZICHT TE KRIJGEN IN DE MOEILIJKE TERMEN VAN GEZOND LEVEN
Wat is het ontzettend fijn om inzicht te krijgen in de moeilijke termen van "gezond leven". Na lang zoeken heb ik Marieke (van Jouw Beste Leven) gevonden, die mij zo ontzettend goed helpt in de stappen naar gezonder leven. Na een bloedonderzoek heeft zij mij.....